Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

ΤΟ ΨΑΘΙΝΟ ΚΑΠΕΛΟ


Έτσι εκείνο το βράδυ που σχεδόν  κοιμόμουν αλλά δεν μπορούσα  γιατί κρύωνα κ μετά ζεσταινόμουν και μετά δεν βολευόμουν και μετά σκεφτόμουν... και μετά ξεχνιόμουν... και χάζευα και με βασάνιζε η σκέψη

ότι περνάει άλλο ένα βράδυ με σκοπό να ξυπνήσω να πάω στη δουλειά , τι δουλειά; Σκατά δουλειά, εγώ ήθελα να έχω ανθοπωλείο η ένα μικρο ατμοσφαιρικό ρεστοράν λίγο γαλλικό η λίγο 
ιταλικό με μικρά στρογγυλά τραπέζια και μια γκαρσόνα μικρή καλλιτέχνιδα να ανυπομονεί να βγάλει την ποδιά να φύγει να ανοίγει τη πόρτα και να τρέχει έξω λες και θα ανοίξει φτερά να πετάξει ,και δυό σταθερούς θαμώνες , γέρους , ρυτιδιασμένους ,φτωχούς και ερωτευμένους που θα τους κέρναγα την αγαπημένη τους μακαρονάδα . Τέτοιο ήθελα εγώ , και μια αγάπη να χω, πολύ σφιχτή σαν αγκαλιά του κάβουρα , δεμένη σαν κουβάρι να την κυνηγάω σαν γατί να με δυσκολεύει αλλά να μ' αρέσει το παιχνίδι και όταν το πιάνω να του δίνω να καταλαβαίνει , και μια κουνιστή καρεκλά μπροστά στο τζάκι να βλέπω τηλεόραση , 
μ' αρέσει να βλέπω βλακείες στην τηλεόραση τις ευχαριστιεμαι ιδιαιτέρως είναι σαν να έχεις κατοικίδιο γυρίζεις στο σπίτι και ξέρεις ότι κάποιος σε περιμένει , ανοίγεις την τιβί και τσουπ η σειρά σου με τους ίδιους ηθοποιούς να λένε τα ίδια κ τα ίδια . Μερικές φορές νομίζω ότι δεν αλλάζουν λόγια απλά ανοιγοκλεινουν το στόμα .
    Έτσι κοιτάω και τους ανθρώπους καμιά φορά όταν μιλάνε άλλες φορές ακούω 
και κατανοώ , άλλες δεν βγάζω νόημα και κουνάω το κεφάλι, κάνω και μορφασμούς να νομίζουν ότι επ-εξεργάζομαι τα λόγια τους αλλά να σας το ορκίζομαι - κάνω και φιογκάκι - τίποτα δεν ακούω ... Μπορεί να πεινάω κ να φαντάζομαι ένα λαχταριστό φαί ζεστό να αχνίζει , η μια βόλτα , στον ήλιο - και ένα πικ νικ - πόσο αγαπώ τα πικ νικ .Πολλές φορές φαντάζομαι ότι φεύγω απ όλα, και απ όλους , αυτοί μιλάνε λένε αρλουμπες και εγώ με ένα μικρο βαλιτσάκι κ ένα 
ψάθινο καπέλο μπαίνω στο ΚΤΕΛ και πάω κάπου , 
πάω κάπου με το καπέλο μου,έχει και λουλουδάκια πάνω , το αγαπώ , έχει και ήλιο κ δέντρα και τζιτζίκια και είμαι κάθε μέρα χαρούμενη και πάω χοροπηδώντας και δεν είμαι 27 είμαι λίγο, πολύ λίγο , δεν ξέρω πόσο , αλλά είμαι πολύ , τόσο πολύ που καμιά φορά δεν με καταλαβαινουν . Είμαι κάτι σαν εκεινο το παιχνίδι που παίζαμε μικροί με το δώρο πολλές φορές τυλιγμένο και όταν σταμα-τούσε η μουσική έβγαζες ένα χαρτί ,μια ώρα γύρναγε βασανιστικά και ο τελευταίος έπαιρνε το δώρο ! Μια φορά το είχα κερδίσει κ ήταν δώρο για αγόρι - δεν είχε πλάκα - αλλά κέρδισα και ήταν το δώρο μου . Αυτό έφτανε ! Και μετά ξαφνικά επανέρχομαι στην πραγματικοτητα και ξανακοιτάω ποιον έχω απέναντι  μου , αν δεν με νοιάζει ξαναχάνομαι - και αν τον αγαπάω λέω δεν πειράζει εδώ θα κάτσω και ψάχνω να βρω το καπέλο μου , και μια δεύτερη κουνιστή καρέκλα  και μια σοκολάτα ! να μοιραστούμε να περάσει η ώρα. Έτσι περνάω τον χρόνο μου καμιά φορά , χάνομαι στο μυαλό μου , άλλες φορές πάω στην σοφίτα του και βρίσκω ξεχασμένες ωραίες αναμνήσεις .. και άλλες φορές βγαίνω στο μπαλκόνι του να πάρω αέρα .. και έχει μια θέα ! τι να σας λέω .. και όταν με χάνετε δεν σκέφτομαι κάτι σοβαρό απλά πάω βόλτες ! μην νομίζετε ! Καληνύχτα τώρα , καληνύχτα σε όλους εσάς που χάνεστε σαν εμένα , που κοιτάτε χωρίς να βλέπετε και ξυπνάτε όταν φτάσετε   ! Σας χαιρετώ , είναι ώρα για ύπνο !

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

ΝΕΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

      Να σας πω  τώρα γιατί αποφάσισα  βραδιάτικο να γράψω μετά από τόσο καιρό . Αφορμή ήταν ο όρεξη μου να δω Χ-FACTOR και εκεί που χάζευα αμέριμνη τον Σάκη μου φύλαγε η μοίρα να ακούσω ολόκληρο μαντράχαλο ΠΟΛΥΤΕΚΝΟ που χουν κλάψει γενιές για τις μπούκλες του να λέει " ελπιζω να πάρει πολλά λάικ η φωτογραφία ". Μπράβο Σάκη η ελπίδα πεθαίνει τελευταία -η δικιά σου- γιατί η δικιά μου αυτοκτόνησε . Δεν ξέρω αν το νιώθετε αλλά είναι ένας κόσμος ηλιθίων είναι σαν μία πόλη ζόμπι όλοι είναι μύκητες , αγενείς , εγωιστές και σκατιάριδες .









Το τελευταίο διάστημα έχω πάρει μεγάλη δόση μαλακίας, έχω δεί υπαλλήλους χωρίς δικαιώματα , "υπεύθυνους" άσχετους σε γραφείο να κατεβάζουν καντήλια σε υπαλλήλους -μπροστά σε πελάτες - και να σου γεννάτε η απορία τι στον πούτσο κάνω εδώ . Εχω δεί αφεντικά να παρακολουθούν πρωί πρωί τις κάμερες μην χάσουν κάνα ευρουλάκι , έχω δει συναδέλφους ο θεός να τους κάνει να προσπαθούν να επιβληθούν και να παίζουν νοητό μπάσκετ οταν βαριούνται με τα πτυχία σου στον σκουπιδοτενεκέ και "συναδέλφους" να φεύγουν ταξίδια αναψυχής και να αφήνουν την άλλη βάρδια να βαράει 15 ωρα λες και ζεί για να δουλεύει όχι δουλεύει για να ζεί  . Έχω δει ανθρώπους νορμάλ να "ψωνίζουν" απο τα σκουπίδια και σκουπίδια να ψωνίζονται σε μαγαζιά με ΜΟΕΤ  και ΒELVEDERE - τρομάρα τους . Η γιαγιά μου αυτά τα έλεγε η μύξα κρέμεται και η ψώρα καμαρώνει . Καμιά μέρα θα ανοίξω το FACEBOOK και θα έχει μετονομαστεί σε ΚΟΜΠΛΕΞBOOK και θα χάσει η μάνα το παιδί .



 Το αγαπημένο μου εμετικό να ξέρετε είναι το "κακοί είμαστε " ή "τι γίνεται " και ένα πιο παλιό ,  "οχι ρε χάλια περνάμε " . ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΘΑ ΠΩ , αν ήσασταν καλοί και περνάγατε καλά δεν θα ήσασταν χωμένοι στο κινητό συνέχεια . Δεν θα δειχνόσασταν με φωτογραφίες και το εικοσάευρο στη τσέπη ολοι οι Macklemore της Ελλάδας και δεν θα γεμίζε ο κόσμος με μαυρισμένες τσιμπουκλούδες με φρύδια σφυροδρέπανα . Ηρεμήστε λίγο παραμονεύουν πολλοί Ματέι να σας φορτώσουν καμιά χειροβομβίδα την τσέπη και σας ψάχνουμε στο διάστημα - και αντε τωρα να πεις στο δικαστήριο Κύριε Δικαστή μας ζααααααλισε τα παπάρια ΝΑ ΠΟΥΜΕ. - ΗΛΕΟΣ - ΖΑΒΑΡΑΚΑΤΡΑΝΕΜΙΑ . Κοιτάω με πολύ απορία τι ανάγκες έχει ο κόσμος αυτη την εποχή για να αισθανθεί καλά -πλουσιόπεδα ολοι -πλαστικές παντού - και πουτανάκια να κατακλύζουν τον πλανήτη -ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΕΠΙΘΕΣΗ - αυτό γλυκά μου παιδιά δεν είναι ψυχολογικό κενό - φέτα Dirollo είναι .


Θα ήθελα λίγο να με λυπηθείτε και να βάλουμε λίγο μερικά πράγματα στη θέση τους . Κατ αρχήν μην μου σπάτε τα αρχίδια γιατί είναι ευαίσθητα  , έπειτα , θέλω να παραδεχτούμε οτι οι ξεκωλιάρες που γδύνονται στα μπάρ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΟΡΕΥΤΡΙΕΣ είναι στρίπερ .Οι μαλάκες με τις ΜΟΕΤ , ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ , όσοι έχουν δεν τα δείχνουν στο FACEBOOK . Αυτες που μοιάζουν με βίζιτες -ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΙΝΑΙ - εν ενεργεία ή wannabe και μην ξεχνάτε αυτα τα ξέκωλα ρούχα που φοράνε τα λάνσαρε οι οικογένεια Καρντάσιανς γνωστή για τον παρασιτισμό της στην κοινωνία και την ανούσια ύπαρξη της στον πλανήτη γή με αρχή της καταστροφής την κάκιστη πλαστική χοντροκώλα ΚΙΜ της γνωστής οικογενείας Ψωλοβαρώνων .Ετσι αυτά σας τα λέω για να μην νομίζετε οτι μιμείστε τπτ αριστοκράτισσες στο στύλ  .Να υπογραμμίσουμε επίσης ,  ΟΤΙ  , οι δουλειές με κακές συμπεριφορές χάνουν τους καλούς υπαλλήλους και μένουν με την χλέμπα -όμοιος στον όμοιο - γιατί μην κοιτάτε που καθόμαστε στον καναπέ όταν δεν μας αρέσει πάμε και στην πολυθρόνα άμα λάχει , γιατι μέχρι να στείλει οδηγείες ο Φίλης όλοι μεγαλώσαμε σε παλάτι - να τα λέμε και αυτά-  . Μία ακόμα αλήθεια είναι ότι με το HYUNDAI και 200.000 στην τσέπη να εχεις πρώτο τραπέζι πίστα δεν κάθεσαι . Να το ξέρετε αυτό .Δεν είμαστε εδώ Ευρώπη που πάνε τα μεγαλοστελέχη με το μετρό όσο και αν ψηφίζετε να παραμείνουμε δνε θα γίνουμε και ποτέ Ευρώπη . Και γιατι να γίνουμε ?Ολοι αυτοί βέβαια μαζί και ο φίλος μου ο  Σταύρος χώρια που δεν νιώθει τίποτα γύρω το και τα κονέ του κάνει και χλίδα περνάει -ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ- που αντί για λεφτά στην τσέπη του μετρ έχει βάλει μια απόδειξη απο το ΑΤΜ και κάτσαμε μπροστά ετσι γιατί μπορουμε -έτσι γιατί δεν το καταλαβε ο μέτρ και για την εγκάρδια χειραψία με τον Αντυπα λές και μας ήξερε και απο χθές και καθώς χαιρετούσε εμάς και τα ευρώ στην τσέπη μας , μας εκλανε και λιγο   - -ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ ΑΓΝΩΣΤΟΙ -ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ -ΠΡΟΥΤΣ - ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ.






Γενικά θυμάμαι τον παππούλη μου που έλεγε οτι είναι μισάνθρωπος και σκέφτομαι πως περνάει έτσι το πουστικο το dna από γενιά σε γενιά γιατί όσο αλλάζω του μοιάζω . Θεωρώ ότι μεγαλώνω σε μία εξαιρετικά ψεύτικη ανέλπιδη κοινωνία με τους ψευτοδιανοούμενους να περιμένουν τον καλλιτέχνη Οφορίκουε να εκθέσει , τους ψευτογυφτοπρόξενους να μην ξεμένουν ποτέ απο MB στο κινητό τους  και τους εργοδότες που νομιζουν οτι δουλέυεις για την ψυχή της μανούλας σου να κάνουν διακοπές στα με τα χρήματα σου.Κάπως έτσι το κάθε παράσιτο αναπνέει τον ελάχιστο καθαρό αέρα εις βάρος μου .

Τέλος πάντων εξαπέλυσα την κακία μου και σήμερα γιατί δεν μπορώ άλλο κλαίει και ο Σάκης που έκλεισαν οι γραμμές και δεν μπορούν τα μαλακισμένα να χρεώσουν άλλο τις γραμμές των γονιών τους . Εγώ να ξέρετε πάντως όταν είστε πολύ μαλάκες για τις αντοχές μου κλείνω τα μάτια μου και είμαι στην Σαλαμίνα που μεγάλωσα και μην νομίζετε και αυτοί Μπακαούκες είναι οχι τόσο κομπλεξικοί ακόμα  - έχουν δικά τους κόμπλεξ -τοπική κληρονομιά που λέμε - τους καθυστερεί που δεν έχει γίνει η γέφυρα μάλλον- και εκεί ζω το καλοκαίρι μου για πάντα γιατί ξέρεις τι φταίει όταν μεγαλώνεις και είσαι μαλάκας ε ? Η γεννήθηκες έτσι ή   δεν είχες ωραία παιδικά χρόνια .  ;) 

Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

ΧΑΣΜΑ ΓΕΝΕΩΝ

     Ε λοιπόν δεν θα καταλάβω ποτέ πως σκέφτονται οι άνθρωποι..


  Για να το κάνω πιο συγκεκριμένο- θ'ασχοληθώ με τους Έλληνες ανθρώπους..Ας μην το κάνουμε international και θίξουμε οικογένειες κι ονοματάκια ακόμη δεν ήρθαμε...Ας μιλήσουμε γι'αυτά που ξέρουμε καλύτερα και που συναναστρεφόμαστε περισσότερο..

            Κάνω ,το λοιπόν, αμετάκλητες προσπάθειες καθημερινώς κι αδιαλείπτως 25 χρόνια τώρα -μα το Δία-.

Έχουν αυτό που θέλουν και δεν το θέλουν...δεν έχουν αυτό που θέλουν και το θέλουν..η φύση;η κρίση; η μαλακία στον εγκέφαλο; (????) λέμε τώρα !
Είναι σαν το στοίχημα..κοιτάς απόδοση και παίζεις..απλό πράγμα παιδιά..κι αν σου κάτσει;;;! Ε σου κατσε! Αν όχι next please ντιν ντιν και finito la musica..


            Φυσικά δεν αναφέρομαι μόνο στις ερωτικές σχέσεις..ναι.. κι όμως -και ας ακούγομαι λίγο υστέρω- Δεν ξέρουμε τι θέλουμε γενικώς..
Ξεκινάμε μικρά κι αθώα με όνειρα και τα παρελκόμενα,΄λέμε τα γνωστά..θα γίνω πεζοναύτης,αστροναύτης,φορτηγατζής  στο αρσενικό..
και στο θηλυκό ..τραγουδίστρια ηθοποιός,χορεύτρια,οδοντίατρος και ότι άλλο επάγγελμα βγάζει η barbie. (!!!)
.       
Μεγαλώνοντας αλλάζουνε τα πλάνα μας, κοιμόμαστε στη μάνα μας..ΑΚΟΜΑ!! ε..και αρχίζουμε να λαμβάνουμε υπ' όψιν και τα μικροαστικά taboo της ελληνικής κοινωνίας με αποτέλεσμα να παραμερίζουμε τα πραγματικά μας θέλω και αποφασίζουμε ότι θέλουμε να γίνουμε δικηγόροι,γιατροί,αρχιτέκτονες,αστυνομικοί,στρατιωτικοί..Αυτά είναι τα διαχρονικά που πληρώνονται κάθε μήνα.. Πλέον στη λίστα έχουν μπει και τα επαγγέλματα νέας εποχής ,όπως λέω εγώ..οικονομικοί αναλυτές,διευθυντές σε ναυτιλιακή ,μαρκετίστες κου λου που κου λου που...Να κάνουμε μωρέ περήφανο τον μπαμπά..ε και τη μανούλα..που θα σκάσουν εάν δεν έχουν τη δυνατότητα να γυρίσουν στη θεία Μαρίτσα με ύφος μπλαζέ και αυταρέσκεια να πουν που σπουδάζει το καμάρι τους..

       Κάπως έτσι φτάνουμε ή να σπουδάζουμε κάτι που δεν γουστάρουμε καθόλου “για τα μάτια του κόσμου” που λέει και το άσμα ή κάνουμε πιο χειρονακτικές δουλειές ή του ποδαριού ή οτιδήποτε...ξέρετε..απ'αυτές που σε θεωρούν αποτυχημένο επειδή τις κάνεις..Κάτσε ρε αδερφέ!!!νταξει..Υπάρχουν και οι τυχεροί/συνειδητοποιημένοι που καταφέρνουν να σπουδάσουν αυτό που τους αρέσει. Υπάρχουν κι αυτοί που είναι απλώς συνειδητοποιημένοι και έχουν καταλάβει πως για να φας ψωμάκι πρέπει να μάθεις αυτά που “τραβάνε” κι όχι αυτά που σ'αρέσουν ντε και καλά! Αλλά υπάρχουν κι αυτοί που γουστάρουν τόσο αυτό που κάνουν, ότι κι αν είναι αυτό, ώστε να προσπαθούν και τελικά να πετυχαίνουν!!


                     
 ΝΑΙ! Υπάρχει κι αυτό προγονόπληκτε ,βλαχοέλληνα!(βλ φώτο)








Καημένο μου παιδί...  σ'έχει χτυπήσει ο ιμπεριαλισμός κατακούτελα και δεν βλέπεις ούτε αυτόν ,ούτε και τίποτ' άλλο!!!!! 
Άσε τα παιδιά σου να γίνουν αυτό που θέλουν και μην βάζεις φραγμούς γιατί θα έρθει η ώρα που μετά από σένα θα πρέπει να βγουν έξω και να μαζέψουν ότι σάλιο μπορεί να τα προμηθεύσει η στοματική τους κοιλότητα και να γλύψουν οποιονδήποτε ,είτε φέρει ανδρικό μόριο είτε όχι ,προκειμένου να βρουν μια θέση...Γιατί το κράτος που έχτισες έχει βάσεις τα “πελατάκια” και τη δήθεν αξιοκρατεία. Τους ζητάς 15 πτυχία για να ' ναι άξια της θέσης  και τελικά την παίρνει ο μπατζανάκης ,της αδερφής ,της συνιφάδας ,της μητέρας του αρμόδιου και το παιδί σου όχι άξιο της θέσης αλλά ούτε της μοίρας του .
Κι δεν κάνει αυτό, θα ανεχτεί τη σκατοσυμπεριφορά κάθε κομπλεξικού μικροτσούτσουνου ή της κάθε ανασφαλούς ασυνουσίαστης για να μην μπαίνει στη διαδικασία να ψάχνει δουλειά κάθε 15ήμερο μ'αυτά που βλέπει και μ' αυτά που ακούει !!!Μακάρι βέβαια να είναι αναγκαστικής φύσεως το πράγμα και να μην μεγαλώσεις άλλον έναν κακομαθημένο μαμάκια ή μια καλοεκπαιδευόμενη πόρνη..

έτοιμη να αρπάξει από τις άλλες το μεγαλύτερο ψάρι που κυκλοφορεί!!Κι εσύ συνεχίζεις να ψηφίζεις τους ίδιους και τους ίδιους ,συνεχίζεις να έχεις το ίδιο σκεπτικό και συνεχίζεις να πιέζεις το παιδί σου να γίνει αυτό που δεν κατάφερες εσύ να γίνεις!!




 Και θα το πάω λίγο παραπέρα..Άντε και τα καταφέραμε,άντε και κούτσα κούτσα κατιτίς το πετύχαμε..ήταν δεν ήταν το αρχικό σχέδιο..ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μ'ένα στόμα μια φωνή..ΑΝΤΕ ΒΡΕΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΩΡΑ!
                                                                                                        _ Κ.Σ._


Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

THROWBACK ΛΕΜΕ !

 
Καλησπέρα, καλώς ήρθατε , καλά να περάσετε ,

Ετσι για να σας βάλω και στο κλίμα του τι αποκόμισα από το 2014-μέ έναν μήνα καθυστέρηση- αλλά για μένα την καθυστερημένη καλά είναι .. Το κάνατε όλοι αυτό το ψυχοφθόρο κάτσε να δεις πως το λένε στο instagram αυτό το throwback που έγινε το ενοχλητικό viral της μοντέρνας γκόμενας που βγάζει πολλές ψαγμένες αρτ φωτογραφίες και ελάχιστες τον εαυτό της αλλά όταν τον βγάζει νομίζεις ότι ανοίγει το πρόγραμμα του Καρρά . Ζήτω η αθάνατη Ελληνίδα γκόμενα του 2014 , ευτυχώς που ειναι και το instagram και μαθαίνω κάνα αγγλικό γιατί φεύγοντας απο την υπέροχη δουλειά μου έμαθα απο συναδέλφους οτι δεν ήξερα και αγγλικά --είναι αυτές οι ωραίες φήμες που μαθαίνεις για σένα κάτι που δεν ήξερες (που λένε οι κακές γλώσσες γιατί οι καλές κάνουν  άλλα πιο ενδιαφέροντα πράγματα )  . 

     Τι μάθατε λοιπόν αυτόν τον χρόνο ?Τι θα πάρουμε μαζί στο σακίδιο των εμπειριών και εφέτο ? --- Εγώ σίγουρα δεν θα πάρω το κινητό μου που έχασα από έρωτα και το λάπτοπ μου που ποιος ξέρει τι χέρια το ακουμπάν- RIP λαπτοπ -. Θα βάλω μέσα όμως πράγματα που έμαθα για την φιλία και την καλή και την κακή , η κακή είναι επαναλαμβανόμενη αν δεν το μάθεις με τη πρώτη θα σου δώσει και άλλες ευκαιρίες  ή θα της δώσεις εσύ , πάντως θα φας καλά θα τον φας καλά όπως θέλεις πέστο .

      Τhrowback λοιπόν στο 2014  που ξεκίνησε όσο πιο αδιάφορα γινόταν αλλά όπως είπε μια ψυχή που μου 'κανε ποδαρικό θα ήταν η χρονιά μου , δίκιο είχε (!!!) ήταν μια χρονιά σαν διαφημίσεις στο έργο μου , βρήκα μια υπέροχη δουλειά , έχασα την υπέροχη δουλειά , είχα πολύ καλές φίλες , δεν είχα τελικά καλές φίλες ,δάγκωσα τη λαμαρίνα- απ τις αρχές του κιόλας για να μου πάει καλά και ακόμα το δόντι μου εκεί πάνω είναι ,πάω το κοιτάω καμιά φορά λέω -γειά σου δόντι τι κάνεις θα επιστρέψεις στη μασέλα μου ή  θα περιμένεις μέχρι να καταλάβει ότι είσαι η γυναίκα της ζωής του και να 'ρθει γονατιστός ? -όπως καταλαβαίνετε ένα χρόνο μετά δεν έχω λάβει απάντηση από το δόντι , εκεί κολλημένο. Ερωτεύτηκα που λέτε και εγώ σαν παιδί μόνη μου κατά πάσα πιθανότητα αλλά πέρασα ένα υπέροχο καλοκαίρι και ελπίζω και σε άλλα, δεν 'εχω παράπονο απλά να θυμηθώ την επόμενη φορά να στραβώνει ένας ένας τομέας στη ζωή μου γιατί  όλοι μαζί ένιωθα σαν τη Ντούβλη - μου έκαναν την ζωή γαρύφαλλο- instaτσόντα που λένε.. 
   Ευτυχώς για μένα την τάλαινα ήρθαν οι 7 καλές νεράιδες το φθινόπωρο και πασπάλισαν λίγο χρυσόσκονη στο κατά τ΄ άλλα υπέροχο κεφάλι μου και επανήλθα στον κόσμο τούτο--για τις κακές μάγισσες ούτε λόγος , με 20 ευρώ παραπάνω και οικειοθελή αποχώρηση  κρατάς σε ασφαλή απόσταση το μελιστάλακτο στόμα τους  - να το δοκιμάσετε και μην τσιγκουνευτείτε βάλτε κάτι παραπάνω για το καλό .   


     Τον καιρό εκείνο λοιπόν οπως έλεγε και ο μπαμπάς μου οταν έπινε κανα ποτηράκι στα τσιμπούσια και άρχιζε τις μαλακίες απο τότε που ηταν στη Βηθλεέμ έμαθα πολύ πράμα που σαλεύει για την ζωή . Έμαθα ποσο εύκολα από το πουθενά αν δωσεις λίγο κώλο έχεις τάχιστη επαγγελματική ανέλιξη -και όχι δεν αφορά εμένα ,ο δικός μου μάλλον δεν ήταν για τα γούστα τους-έμαθα πως να καταλαβαίνεις το ψέμα πριν το πουν , απέκτησα τρομερές μαντικές ικανότητες με το πέρασμα των μηνών απλά συνέβαιναν τόσο γρήγορα και καλοσχεδιασμένα που αυτοί ήταν Ferrari στο  monaco και εγώ Yugo στην Συγγρού αλλά τερμάτισα αξιοπρεπώς .-να τα λέμε και αυτά-  


       Έμαθα που λέτε τι σημαίνει εσωτερική δύναμη και μην φανταστείτε τις ψυχολογικες μαλακίες των ειδικών μπλα μπλα βρες τον εαυτό σου --όταν λέμε εσωτερική δύναμη είναι αυτή που σωπαίνεις στα πιο δυνατά συναισθήματα και η μπουνιά στο στομάχι εχει την δυναμική του Ζαμπίδη .Αυτή ειναι η γνωστή εσωτερική δύναμη , όταν σε προδίδουν και χαμογελάς , όταν ζηλεύεις και κάνεις το παπί , όταν σε βρίζουν και απολαμβάνεις ενα παγωτό σοκολάτα , όταν θές να φύγεις απ όλα αλλά είσαι εκεί και ενώ σε απορρίπτουν τους ακούς να σου λένε γίνε λίγο δυνατή αλλά έχεις ξεπεράσει όλα τα όρια αυτής της λέξης κάνοντας και δίαιτα με ροφήματα παράλληλα -ΜΟΝΟ ΡΟΦΗΜΑΤΑ- καταλαβαίνετε το πουλάκι μου ζορίστηκα γάρ . Έχετε περάσει και χειρότερα το ξέρω το είπε και ο Μαζωνάκης αλλα εγώ μπορούσα και καλύτερα γι αυτό λέω να μην τα πάρω μαζί μου στον σάκο των εμπειριών και να τα κατεβάσω με τα σκουπίδια το βράδυ γιατί όπως λέει και μια "φίλη"  στο τέλος ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει -!!

     Τώρα που έμεινε άφθονος χώρος στις αποσκευές μου θα πάρω -μια ψαρόβαρκα- 'οχι , το μωρό μου , θα πάρω τις φίλες μου να πάμε καμιά εκδρομή , ευτυχώς φέτος δεν χιόνισε πολύ και δεν είχαν και λεφτά και γλίτωσα την επαναλαμβανόμενη κτηνωδία της Αράχωβας στα σοσιαλ "μύδια" ! Έχω δεί πολύ κώλο όμως , και εσείς ε ? να εξεταστούμε για πτυχίο στην  ανατομία κάθε ελληνικού πάτου  σε σπίτια σκάλες αυτοκίνητα μαγαζιά σε φώτος  που στηρίζεσαι στον τοίχο και τουρλώνεις τον κώλο( που πιθανώς δεν έχεις και θα πάθεις λόρδωση από την πολύ τούρλα , τι σας θύμισα τώρα ε? )αυτή η μάστιγα είναι παντού , αδερφές , ξαδέρφες , θαμώνες σε μαγαζιά , χορεύτριες- που κατά τύχη δεν είναι στο αλκατράζ 2ο σκέτς-και μουσάτους με έναν κώλο αριστερά έναν δεξιά και αυτοί στη μέση σαν το ΠΑΣΟΚ

    Μουσάτοι ΕΕΕ .. εσείς εκει με τις τρίχες.. οι μπέμπηδες .. ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΡΕΣ ΤΟ ΜΟΥΣΙ ούτε τα μανίκια- μπατζάκια και ότι άλλο κάνετε σε τατουάζ, αφήστε τη μόδα στο 2014 φέτος ας γίνετε λίγο άντρες και μερικοί σε πραγματικό χρόνο , ξέρετε να μην λέτε μαλακίες-δικαιολογίες-ψέματα γιατί  τα καταλαβαίνουμε και μας κόβεται η περίοδος , να μην δίνετε συμβουλές μόδας στις γυναίκες στο facebook ξέρουμε όλοι ότι έχετε πηδήξει από τουλάχιστον μια σαπιοκώλα με κολάν δεν σας κάθεται  πάντα η σταρ Ελλάς γι αυτό χαλαρώστε το κορμάκι σας  ξέρουμε τι καπνό φουμάρετε έχουμε και εμείς άντρες φίλους που μας λένε τις καφρίλες τους δεν γίνατε μόνο εσείς ειδήμονες της γυναικείας φύσης . Γι αυτό επαναλάβετε μετά απο μένα "πηδάω όχι οτι κινείται αλλά ότι μου κάθεται  γι αυτό θα αγαπάω όλες τις γυναίκες του κόσμου και δεν θα ξαναπώ ποτέ τη φράση "δεν ψάχνω κάτι σοβαρό αυτό το καιρό "΄-εν ανάγκη να το γράψετε και 100 φορές μέχρι να καταλάβετε ότι ούτε το σοβαρό σας ψάχνει με τέτοια μούτρα - ή μάλλον μούτρα ωραία έχετε απο προσωπικότητα το χάνετε --και ένα TIP για τους αρχάριους οι καλύτεροι εραστές είναι αυτοί των μακροχρόνιων σχέσεων ,λέω εγώ τώρα (!!!)

    Για το τέλος φύλαξα το καλά να περάσετε του προλόγου και σας λέω οτι έχετε έναν χρόνο να γεμίσετε τον σάκο σας γι αυτό φροντίστε τι και ποιόν θα βάλετε μέσα , να διαλέξετε προσεκτικά δεν είναι όλα τα φύλλα του μαρουλιού καλά για σαλάτα μερικά είναι και σάπια πετάξτε τα και προχωρήστε στην καρδιά ...Να περάσετε καλά να βγείτε να φάτε να πιείτε να ερωτευτείτε να το δείξετε χωρίς έλεος  και άμα δείτε το δόντι μου δώστε του χαιρετίσματα  ;)

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Για την Μαμά μου.....




       Αυτά παθαίνεις οταν ψάχνεις παλιές κούτες, είσαι αντιμέτωπος με αναμνήσεις και με παλιές.. ή αιώνιες αγάπες όπως αυτή που έχεις στη μαμά σου.
   

     Χαζά παιδικά σημειώματα άσχημες ζωγραφιές από το ατάλαντο χέρι μου παλιοί  90'ς  δίσκοι του τότε ινδάλματος Κορκολή και λίγες εικόνες από τότε στο μυαλό.Τότε που ξάπλωνα με την μαμά και έκανα στον μπαμπά ότι κοιμάμαι για να μην με πάνε στο κρεβάτι μου , η τότε που κανόνιζα με την μαμά κοπάνες από τα αγγλικά για να πάμε μαζί βόλτα και να φάμε αυτό το ελεεινό κεμπάπ στο Μοναστηράκι που της αρέσει .



    Είμαι βέβαιη ότι δεν μου κρατάει κακία που δεν μου άρεσαν οι αγκαλιές , που της ζήταγα λεφτά για να της πάρω δώρο (και να πάρω και σε μένα ένα ) , που όποτε άφηνα σημείωμα με καρδούλες ήταν γιατί κάτι είχα δει στα Jumbo  ,που ήμουν εφτάγλωσση όπως έλεγε και που τελικά η κοιλιά μου δεν έγινε μπόι (!!)αλλά παρέμεινε κοιλιά.
Υπέφερε μια ζωή από δισκοπάθεια…  και χωρίς να παραπονιέται με πήγαινε κάθε μέρα μπουσουλώντας στο κρεβάτι για να μάθω να κοιμάμαι μόνη μου μεγαλώνοντας ,αλλά δεν το έμαθα ποτε (!) . Σε ευχαριστώ που ήσουν πάντα κοντά μου διαθέσιμη όλες τις ώρες και παντογνώστης (σαν να έχεις καταπιεί το google )  να μου δίνεις συμβουλές για έναν βήχα , για την ορθογραφία, για τον λεκέ στο αγαπημένο μου πουκάμισο ,για δώρα σε φίλους,συνταγές  και  ότι άλλο κατεβάσει το κεφάλι μου. Σε ευχαριστώ που ήσουν άνετη και φιλική και ποτέ δεν έψαξα να βρω δικαιολογίες για να μην πάω σχολείο...   


   Εντάξει επειδή ξέρω ότι θα το διαβάζεις και θα κλαίς θέλω να σου πω οτι υπάρχουν και πράγματα που θυμάμαι να μισώ σε σένα (!) όπως το κοιταγμά σου όταν έτρωγα παραπάνω πατάτες ή τα παλιά μου ρούχα που χαριζες , τα cd που μου πέταγες όταν θύμωνες , την merenda που ποτέ δεν άφησες να φάω, που τα αγόρια μου τα συμπαθούσες μόνο όταν γινόντουσαν πρώην , που κάθε φορά που πονάς κάπου νομίζεις οτι θα πεθάνεις ,σε μισώ όταν σου λέω κάτι και δεν το ακούς και ρωτάς 100 φορές μετά τι ? τι ? αλλα μ΄αρέσει που παρ΄όλα αυτά εξακολουθείς να με θεωρείς υπέροχη ακόμα και με ανεμοβλογιά. 

     Απο την στιγμή που γεννήθηκα επέμενες οτι πρέπει να είμαι ο εαυτός μου και να μην ακούω κανέναν(εκτός  απ΄ την μανούλα) να υπερασπίζομαι πάντα το δίκιο μου (έφερε μερικές αποβολες στο λύκειο ) να μην είμαι μία επέκταση δική σου η του μπαμπά , πίστευες οτι είχα έρθει στην ζωή για μεγάλα πράγματα . Σ΄ ευχαριστώ  που χτισες μια φωλιά αλλα μ ΄άφησες να πετάξω , που μου άνοιξες όλες τις πόρτες αλλά δεν με έσπρωξες να τις περάσω.Σε ευχαριστώ  ακόμα που δούλευες όλη μέρα για να μου αγοράζεις τα καλύτερα ρούχα και παπούτσια  και με περίμενες κάθε μεσημέρι στην πόρτα του σχολείου , σε ευχαριστώ  που μου μάθαινες τον πολλαπλασιασμό (που δεν έμαθα ποτέ) και που μου έμαθες να οδηγώ τόσο καλα (όχι και τόσο) .  
      Τελικά δεν είμαι ο μοναδικός άνθρωπος  που πιστεύει ότι η μητέρα μου είναι ξεχωριστή, καθένας που την γνωρίζει το ίδιο πιστεύει, όλα αυτά όχι επειδή στα μάτια της φαντάζω όμορφη, έξυπνη και γλυκιά αλλά επειδή αξίζει την αγάπη μου αναμφίβολα γιατί δεν έλειψε ούτε στιγμή απ΄ το πλευρό μου, ειδικά από το δικό μου περίεργο πλευρό γιατί δεν με λες και όπως τα άλλα κοριτσάκια .


    Περνώντας τα χρόνια νομίζω ότι σου έχω πει ελάχιστες φορές πως σ΄αγαπάω και πως δεν είμαι και πολύ τρυφερή μαζί σου αλλά κάθε φορά που η ρυτίδα στο μέτωπό σου κοιτάει  προς τα κάτω να ξέρεις ότι δεν μπορώ να είμαι ευτυχισμένη .

  Στεναχωριέμαι που δεν μπορώ να σου προσφέρω όλα αυτά που νομίζω ότι αξίζεις , που δεν μπορείς να πάρεις άδεια να πάμε ένα ταξίδι,  που δεν μπορώ να σου πάρω ένα πολύ ακριβό φόρεμα απ αυτά τα ξενέρωτα που σ΄αρέσουν , και κυρίως που μεγαλώνεις ...και ζω με τον φόβο μήπως χάσω την μοναδική μου φίλη . Ξέρω πως κάποιες φορές πικράθηκες όμως θα έκανα τα πάντα για να σβήσω αυτές τις στιγμές απ τη μνήμη σου . Είσαι ο ήρωάς μου , είσαι παντοδύναμη και αναμάρτητη στα μάτια μου , σου υπόσχομαι πάντα να σε προσέχω και να σου βρώ το καλύτερο γηροκομείο ! χα! Το βράδυ που θα γυρίσω στο σπίτι και θα έχεις διαβάσει το κείμενο μην τολμήσεις να αρχίσεις τις αγκαλιές  (!!!) 


    Σε ευχαριστώ για την μέχρι τώρα ζωή μου . Που με προστατεύεις και με στηρίζεις πάντα και που κοίταζες κάθε φορά που σου λεγα "μαμά δές"  Εύχομαι μια μέρα να καταφέρω να δώσω στους άλλους αυτά που μου χάρισες απλόχερα και να τους δείξω πως είναι η αληθινή αγάπη. Η αγάπη σου ....   

Αφιερωμένο σε όλες τις μανούλες του κόσμου ! 

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

To be or not to be ROMANTIC (?)

    

To be or not to be ROMANTIC (?)

   ..that is the question



      Xθες αργά την νύχτα και καθώς ξημέρωνε καπνίζοντας διστακτικά πίνοντας το συνηθισμένο μου τσαι και καταβροχθίζοντας με μανια μια μια τις σελιδες απο εκεινο το ροζ βιβλιο που ερωτευτηκα το απογευμα στην βιβλιοθήκη της φίλης μου μερικες μπερδεμενες σκέψεις θόλωσαν το μυαλό μου.
     
  Είχα πολυ καιρο να γράψω,ίσως γιατι δεν είχα κατι χιουμοριστικό-όπως πάντα - να πω, βλεπεις μετα απο μια καταιγίδα καταστασεων τον τελευταίο χρόνο ο θεός αποφάσισε να μου δώσει κάποια γαλήνια βράδια και ετσι βρήκα την ευκαιρία να σκεφτώ γιατι ειμαι μονη μου..γιατι τετοια ώρα σε ενα αδειο σπιτι να βρίσκομαι μονη μου ακουγοντας Emma Shapplin και να μην έχω και μια γάτα όπως καθε γεροντοκόρη που σέβεται τον εαυτό της, γιατί έχω τόσες φίλες μονες .... τι συμβαίνει λάθοs;  και κατι τετοιες ωρες αναρωτιέμαι αν υπάρχουν την ιδια ωρα και αλλοι ανθρωποι στον κόσμο που να σκέφτονται τον έρωτα καπνίζοντας στο ημίφως με ενα τεραστιο ρομαντικο βιβλιο αγκαλια.


    Μηπως τελικα εγω ειμαι πολυ ρομαντικη ? μηπως ο ρομαντισμος ειναι λέξη ταμπού ? αραγε εχουν απομείνει πολυ ρομαντικοι σε αυτη την εποχη ...? Και αν υπάρχουν εγω γιατι δεν εχω γνωρίσει ποτε κανέναν του αντίθετου φύλλου , ισως θα μου πεις οτι ντρέπονται   -παλια ντρεποσουν να πεις δημοσια οτι εκανες σεξ τωρα ντρεπεσαι να πεις οτι εισαι ρομαντικος ?                                                                                                                                                                            Έχω σκεφτεί πολλές φορές τι θα γινόταν αν γνώριζα εναν άντρα σαν εμένα , ισως ρομαντικό ισως ενθουσιώδη ισως πιο βαθη απ αυτους που εχουμε συνιθησει , ισως να εξεφραζε τον ερωτα του με χειρογραφα γραμματα ...ισως και οχι ! Συνήθως οταν σκεφτομαι εναν τετοιο αντρα τον φανταζομαι καπως ψιλό λιγνό με αθωο βλέμα και ετοιμο να παραδοθεί στην γοητεία της γυναικείας μυρωδιάς (οχι των εσωρουχων--) αν τον εξιχρονισω λιγο ισως ειναι και λιγο αλιτήριος με πρόστυχο υφος λιγομίλητος και σταθερη φωνη και λιγα λογια με άγγιγμα ομως..αυτο το αγγιγμα να καλύπτει το κενό απο όποια λέξη δεν μπορεί να μου πει .Καπου εδω νομίζω οτι περιέγραψα τον αρχικά πριγκιπα για όλες τις γυναικες εν ετη 2013 ανεξαρτήτου ηλικίας και ιδιοσυγκρασίας. Ποτε δεν θέλαμε αλήτη___ Ποτε δεν θέλαμε και εναν αντρα που να λεει σε όλα ναι, αραγε αυτο το ενδιάμεσο που αναπτύσσεται ? σε καποιο παραλληλο συμπαν ..? σε κανεναν δεν αρέσουν τα άκρα αλλιως θα κυβερνούσαν τον κόσμο.(!)         

   Και θα μου πεις εσυ ο αντρας τώρα - γιατι κυρα μου οταν ειμαι καλος δεν με θέλεις και θέλεις τον κακο που σε ταλαιπωρεί ?γιατι δεν ξερεις τι θες? γιατι εισαι ανώμαλη ?      Η' γιατι δεν εισαι ο "σωστος" καλος για μενα... δεν εισαι ισως το κομμάτι του παζλ που μου λειπει και αφου μου εδειξες αυτη τη πλευρα σου και δεν μου κανει ισως προσπαθω να δω την πλευρα του "κακου" μηπως κρύβει αυτος το αλλο μου μισό.Οι γυναίκες ειναι πολύ απλα πλάσματα αλλα ειναι πολυ συνθετο αυτο το "απλο " για τους αντρες. Εσεις πηγαινετε στα΄εύκολα ,  και κολατε στα(στις) δυσκολα(ες) εμεις απ την αρχη στα δύσκολα απλα εμμένουμε στον αρχικο μας στοχο μεχρι να απομυθοποιηθει , γιατι μην νομιζεις οτι δεν καταλαβα τι μαλακας εισαι- δινω λιγο χρόνο (ενω σε ερωτευομαι) για να δω τι αλλο κρυβεται πισω απο αυτο --συμβουλη προς απαντα θυληκα : ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΙΠΟΤΑ αλλα η προσπαθεια μετραει.--
       Και ερωτώ τωρα εγω εάν έρθει στην ζωη μου αυτος ο ρομαντικος αντρας τι θα γίνει ? θα γίνουμε το δευτερο σκέλος του Notebook ?θα μεινει για παντα μαζι μου ? θα με αγαπαει οπως ειμαι και θα παραδωθει στον ερωτα μου με κλειστα ματια ?Εμενα θα μου αρεσει αυτος ομως?                                                                                                                                    
Κατι μου λεει οτι μαλλον θα με τρομάξει ισως και θα με αποκρούσει ,γιατι όμως ?? Δεν υπαρχουν ρομαντικοι αντρες η δεν τους δίνεται η ευκαιρια να το δείξουν?Και τελικά μηπως βρίσκουν βαρετο και ασκοπο το ρομαντικο γιατι το δοκιμασαν σε γυναικες που δεν το αξιζαν απετυχε η προσπαθεια τους και το απαρνήθηκαν ? Δηλαδη επεσα με το ποδήλατο και δεν θα ξανακάνω ποτέ?.Εν τελει μηπως δεν ειναι καν στο DNA τους ?

     Οταν γνωρίζεις τον αντρα που ...που δεν εχεις λογια να τον περιγραψεις ,είναι η στιγμή που δεν θές ουτε να σε πεί καύλα αλλα ούτε και νεράιδα που θες απλα να πει με τετοιο τροπο το ονομα σου που να ερωτευτεις να το ακους . Ειναι η στιγμή που δεν θές να σου στείλει λουλούδια η να σου πάρει διαμαντια αλλα να σου μιλησει γλυκα και να ξαπλωσει μαζι σου την νυχτα ..να ειναι απλα εκει , κοντά σου και ας μην μιλάει.

  Συχνα καθισμένη σε πολυσύχναστη πλατεία κοιταζω τους ανθρώπους και σκευτομαι ποιος απο αυτους θα μπορουσε αραγε να ειναι ενας τρυφερος εραστης , ο πρίγκηπας του παραμυθιού για μια γυναικα που τον περιμενει στην επομενη σταση του μετρο να πιουν κρασι σε ενα μικρο μπαρακι στο κεντρο και να περπατήσουν αγκαλια στην έρμού , ποια να ειναι αυτη που περιμενει μήνυμα απο τον "κακο" και τρεχει γρήγορα να βγει απο το μετρο μηπως την επαιρνε και δεν ειχε σημα και ισως αυτη η βαλιτσα που κραταει εκεινη στα σκαλια ισως παρατησε καποιον με ενα γραμμα στο τραπεζι της κουζινας ...και τελικα πόσοι απο αυτους ειναι μόνοι χωρις την γαληνη του γεματου διπλου κρεβατιου ανταλλάζοντας ενα καληνύχτα στο κινητο με καποιον που μιλούσαν στο facebook γιατι δεν την αντεχουν, δεν αντεχετε η μοναξια .




     Και όμως εμείς οι γυναίκες θα μπορούσαμε να είχαμε άντρα καθε βραδυ διαφορετικό βεβαια αλλα θα ηταν μια συντροφιά, αλλα οσο μεγαλώνεις ...γινεται να πιεις μια γουλια κρασι? να φας ενα κοματι απο το αγαπημένο σου σοκολατένιο γλυκο ? να φορεσεις ενα παπούτσι ? τοτε πως μπορεις να ξαπλωσεις μια φορα με εναν που σου αρεσει .... Τοτε καλυτερα να εισαι μονη γιατι με ενα παπουτσι περπατας κουτση  χωρις καθολου παπούτσια κρυώνεις και λερώνεσαι αλλα ειναι σημαντικότερο να εισαι στο υψος σου . Και πριν γράψω μία αλλη ιστορία παινεύοντας το οτι ειναι καλύτερο να εισαι μοναχός σου να χορευεις και οσο θέλεις να πηδάς  ας αναλογιστούμε γιατι η αναπαραγωγη χρειαζεται δυο γιατι τα πουλμαν εχουν διπλες θεσεις γιατι οι παντοφλες ειναι δυο και λεγονται ζευγαρι (σε ενα αλλο αρθρο θα ελεγα για να φανουν και σε κατι χρήσιμοι οι άντρες αλλα ας ειναι__)...γιατι μονος τελικα οοοοοτι και να κανεις αν δεν εχεις καποιον να το μοιραστείς και να καλύψεις το κενό ανάμεσα στα δάχτυλα σου... δεν έχει άξια (!) Και στην τελική χωρις λιγη ροματζαδα και ο shakespeare ένας άνεργος της εποχής θα ήταν. ;-)



To be or not to be a romance writer... that is the question.

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Μαθήματα Ανδρείας.




Μαθήματα Ανδρείας Vol 1.





           Και ολο λέω θα γράψω εναντίον των γυναικών και ολο κάτι συμβαίνει και πρέπει να μιλήσω για τους αγαπημένους μου παρ όλα αυτα άντρες .Ηρθε η στιγμή να τα ξανακούσετε ομορφα μου αρσενικά-ρηγμένα εκ φύσεως-πιασμένα στον ιστό της γυναίκας εκει που φταίνε για τα αγόρια σε όλα τα μισοφόρια.

  Παμε να διδάξουμε αγαπητές μου μαθήματα ανδρείας εν έτη 2012.Ποια απο εσάς εχει πει οτι ΔΕΝ θέλετε ΙΣΟΤΗΤΑ γιατι οι αντρες με αυτον τον όρο μπερδεύτηκαν κ σε λίγο θα βαφουν και τα νυχια τους..όλες.
     

     Καλή η ισότητα αλλα αν μπορούσε να περιοριστεί στην εργασία θα ήταν υπέροχη.Τωρα τελευταια καμια 10αριά χρόνια ακουω οτι οι γυναίκες εχουν γίνει σαν άντρες οτι ειναι πολύ δυναμικές οτι ευνουχίζουν τους αντρες και οτι έχουμε χά_σει τους ρόλους μας.   ΑΣΕ ΜΑΣ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ    ,που εχω καταντήσει να γίνω λεσβία γιατι ο γκόμενος έχει τα ψυχολογικα του και δεν μπορεί να κανει το βασικο ,να αλλαζω λαμπες,να φτιάχνω καζανάκια να τσαμπουκαλέυομαι οταν πειράξουν χιδαία την φίλη μου ,να αλλαζω λάστιχο και να ακουω και τον γκόμενο να μου λέει οτι πιέζεται-πως να μην γίνω ανδρόγυνο ?  μονο το μουστάκι μου λείπει μαμ κοκο και νάνι εισαστε,σας πιέζει η δουλειά-λες και εμεις δν έχουμε προβλήματα επειδη έχουμε βυζια και ολα ειναι ευκολα-σας πιεζει η γκομενα επειδη ρωταει αν θελετε σχεση η κοκο ? ΡΩΤΑΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ -ΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΙΕΖΕΙ ? σε λίγο θα μας λετε να μην γδυνόμαστε για να μην πιέζεται το βρακί σας.Μας έέέέέέχετα ζαλίσει τα παπάρια (αν είχαμε) ευτυχώς που δεν έχουμε γιατι θα είχε γεμίσει ο κόσμος τσουρεκια!






       Ηταν μια φορά και έναν καιρό κάτι άντρες που ήθελαν  ΜΙΑ γυναίκα,της το έλεγαν της το έδειχναν και παρότι υπήρχαν πολλά στυλ καμπαρέ καμία απ αυτες δε ήθελαν για γυναίκα τους,σε αντίθεση με σήμερα που θέλουν οποια γδύνεται πιο πολυ -και μετά της λένε όλες πουτάνες-.Ηταν μία φορά και έναν καιρό κάτι άντρες που σου ανοιγαν την πόρτα, που σταμάταγαν στον δρόμο να σε βοηθήσουν με το χαλασμένο σου αμάξι,που σου έπιαναν την μπύρα στο ψιλό ράφι και σου μετέφεραν την βαριά βαλίτσα ,τώρα πιο πιθανο να σου πουν -ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΜΩΡΗ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ-υπάρχαν κάποτε άντρες...και δυστηχώς υπαρχει ακόμα cinema να μας το θυμίζει.

       



   Δεν ξέρω που θα φτάσει αυτή η κατασταση με τους άντρες που κόβονται με την καρδιά ενός μαρουλιού (!) και τι αλλο να κάνουμε για να νιώσουν άντρες ,μονο στα γόνατα δεν εχουμε σφουγγαρίσει ακόμα με φακιόλι μπας και τους ξυπνίσει κανα ένστικτο και μας χτυπήσουν με το ρόπαλο στο κεφάλι και μας σύρουν στην σπηλιά τους.Θα μου πείς και ποιά γυναίκα πλέον που ζεί μόνη της και φροντίζει τον εαυτό της μόνη της θα ανεχτει τον κάθε παπάρα να θέλει να της κάνει κουμάντο κα να της το παίξει και μάγκας.Καμία--εκτος απο κατι λίγες εξαιρέσεις που μεγάλωσαν λειψα και ψάχνουν χορηγό να τις κάνει πριγκίπισες ,αυτές τα ανέχονται όλα-και το κέρατο.Με τις υπόλοιπες φυσιολογικές γυναίκες που θελουν απλά να προσφέρουν στην κοινωνία ισάξια αλλα στο σπίτι τους να νιώθουν γυναίκες ΤΙ ΘΑ ΓΊΝΕΙ?




     Έχω την εντύπωση πως δεν θα γίνει τίποτα ,η μισές θα είναι ανέραστες ,οι αλλες μισές λεσβίες και ολες κομπλεξικά κακιασμένες και καχύποπτες  γεμάτες ψυχολογικά αφου έχουμε έρθει σε πολύχρονη άμεση επαφή με το χειρότερο είδος,και λέω χειρότερο γιατι ο μπαμπάς μου ελεγε απο την πουτάνα μπορείς να γλιτώσεις,απο τον μαλάκα δεν ξέρεις απο που θα σου ρθει.



          Πρεπεί και εμείς ίσως να βάλουμε λίγο νερό στο κρασί μας,εννοειτε οτι ήμαστε πιο έξυπνες και πιο ικανές σχεδον σε ότι καταπιαστούμε,αλλά ίσως να μην τους το δέιχνουμε τόσο πολυ μπας και πάρουν θάρρος και ανέβει το ηθικό τους;Όσες έχετε ακόμα αντοχη και ΄ορεξη δοκιμάστε το.Οι υπόλοιπες κατατροπώστε τους,αφου μόνες μας θα γεράσουμε τουλάχιστον δείχτε τους ποιος κάνει κουμάντο σε αυτή τη ζωή.
Α!! και άν σας μλήσουν για σχέση...απαντηστε τους οπως θα έκαναν και αυτη σε άλλη περιπτωση --δεν θέλω σχέση θέλω μονο να περνάω καλα--Η εκδίκηση ειναι πολύ γλυκειά,ίσως αυτος που θα την πληρώσει να είναι το καλο παιδί αλλα δε πειράζει ασ παει στο καζάνι με τους υπόλοιπους αλλωστε μετα απο εσάς θα γίνει και αυτος ίδιος και καπως έτσι πάει η αλυσίδα.Δυστηχως υπαρχουν ακόμα γυναίκες που χαλάνε την πιάτσα αλλα όταν μεγαλώσουν θα μάθουν οτι ο άντρας ειναι σαν το πλακάκι,οπως τον στρώσεις έτσι θα κάτσει.



        Μετα απ όλο αυτο το φεμινιστικό παραλληρημα,θέλω να πω στους άντρες αναγνωστες μου που προφανως και ειναι ποιο εξυπνοι απο τους υπόλοιπους (χαχα) οτι καλά θα κάνετε να αντιμετωπίζετε τις γυναίκες οπως θα θέλατε να φέρονται στην κόρη σας μονο τοτε θα ευαισθητοποιηθειτε και θα καταλαβετε οτι ούτε μηχανές σεξ ημαστε,καταβαθος ουτε ανεξαρτητες θελουμε να ημαστε ουτε ψυχολόγοι ημαστε για να αντιμετωπίσουμε τα ψυχολογικά σας και φυσικά ουτε εχουμε γεννηθει με εγκεφαλικό ερμαφροδιτισμο.Ουτε αντρες έχουμε γίνει ουτε θα σκεφτούμε ποτε σαν εσάς.Δεν θα ξεχάσουμε ποτε την απιστία ασχέτως αν θα την συγχωρέσουμε,και οτι και να λένε οι μαμάδες μας -απο πείρα- οτι ουτως η αλλως καποια στιγμη θα μας απατήσει ο αντρας μας (!) παντα θα περιμένουμε τον πρίγκιπα που θα αγαπήσει μονο εμας.    


   Το point της σημερινής ημέρας ειναι η εξέλιξη των γυναικών,η ανδρεία τους και ο ανεβασμενος πήχης,οτι δεν κολάνε πουθενά,τιποτα δεν ειναι ακατόρθωτο,διεκδικουν ως το τέλος τον αντρα που θέλουν,χωρίζουν τον άπιστο σύζυγο και αν χρειατεί πλένουν και σκάλες για να μεγαλώσουν τα παιδια τους,τους παίρνουν τις προεδρίες, τις δουλειές και προτιμουν εναν κουβα παγωτο απο ένα ραντεβού που θα καταλήξει στο σεξ και μονο εκει.Δυστηχώς οι γυναίκες έγιναν τοσο δυναμικές όταν οι άντρες τα παρατησαν.Ελπίζουμε σε μία εποχή που θα εξελιχθουν και οι 'αντρες και θα επέλθει η αρμονία και η πατριαρχικκή οικόγενεια ξανά.
 


PS--- πριν βιαστείτε να μας κατηγορήσετε οτι σας πιέζουμε σκεφτείτε πως ειναι να μεγαλώνεις ξέρωντας οτι καποια στιγμη ο αντρας σου θα έχει γκόμενα όπως πιθανώς και ο μπαμπάς σου και οτι κατα πάσα πιθανότητα δεν θα φτάσεις ποτέ να το μάθεις γιατι μέχρι το κρεβάτι φτάνουν οι διαπροσωπικές σχεσεις την σήμερον ημέραν. Και να μην ξεχνάμε οτι ολες οι καταστροφες έχουν γυναικείο ονομα.(βλ.τυφώνας Κατρινα-Σαντυ)