Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

TO ΤΗΛΕ-ΦΟΝΙΚΟ...


-Τι φοράς τώρα Μόνικα? 
-Μόνο το άρωμά μου...

     Έτος 1870 και ο αθώος Alexander Graham Bell εφηύρε το τηλέφωνο... εκατόν δέκα χρόνια αργότερα στα περίφημα 80's ο άνθρωπος ανακαλύπτει το "τηλεφωνικό".... για την ακρίβεια το τηλεφωνικό σεξ. Ξεκίνησε αμέσως με τη χρήση του τηλεφώνου αλλά το '80 γίνεται και επίσημο με την δημιουργία της πρώτης ροζ γραμμής. Στην αρχή με 006, περνάει στο 090 και καταλήγει σε 90 11, παραμένοντας πάντα όμως τουλάχιστον 2 ευρώ το λεπτό... κάπως έτσι λοιπόν και ο έλληνας ανακάλυψε το what's up και την γειτόνισσα με την αισθησιακή φωνή...

   Μπορεί να είναι έκτος στην λίστα των χειρότερων εραστών, αλλά είναι πρώτος σε αυτή των τηλεφωνικών.. Τι γίνεται όμως όταν ο σύντροφός σου έχει αρκετές μονάδες και μπόλικη όρεξη για τρελίτσες ενώ εσύ έχεις δουλειά.. ή καθόλου όρεξη..? Εκεί τα χέρια μας έλυσε η εφεύρεση των γνωστών σε όλους hands free... δινοντάς μας τη δυνατότητα να μιλάμε και άμα μας έρθει να λύνουμε και ένα sudoku ταυτόχρονα..


     Το τηλεφωνικό δεν ήταν ποτέ εύκολη υπόθεση, ανέκαθεν έκρυβε κινδύνους... από το να μπουκάρει κάποιος απ τη πόρτα και να σας δει με το χέρι στο παντελόνι, μέχρι να μπλεχτούν οι γραμμές και να τα ακούσει όλα η γιαγιά στο σαλόνι.. γιατι μην ξεχνάτε τα παρατράγουδα ειναι must.

  Ακολουθεί ακατάλληλη ιστορία, απομακρύνετε τα παιδιά απο την οθόνη και μην το δοκιμάσετε στο σπιτι (!)
   
   Είναι δεν ειναι τρία χρόνια πρίν κάπου στο Balard του Παρισιού όταν μετα απο μία κουραστική μέρα γύρισα στο ξενοδοχείο οπου διέμενα με τους συμφοιτητές μου και αντιληφθηκα με χαρα οτι ειμαι μόνη μου στο δωμάτιο και θα ευχαριστηθώ ενα ζεστό μπάνιο. Γεμίζω λοιπον την μπανιέρα αδειάζω και ολο το αφρόλουτρο μεριάζω τις μπουρμπουλήθρες και βουτάω στα άδυτα της γυάλινης μπανιέρας μου. Καθώς λοιπόν μούλιαζα και το τσιγάρο και η μουσική δεν ηταν αρκετά να απαλύνουν τον πόνο της ξενιτιάς.. αρπάζω το τηλέφωνο πληκτρολογώ 0030... και καλώ αμέσως τον φίλο μου στην Ελλαδα. Οι προθέσεις αυτου του τηλεφώνου ειμαι σιγουρη οτι φανηκαν απο το κουδούνισμα κιόλας. Δυο-τρία λεπτά μετα και καθώς η συζήτηση έχει φουντώσει γλιστράει το ¨ρόζ¨ κινητό μου στον πάτο της μπανιέρας. Δεν ξέρω για τι να πρωτοστενοχωρηθώ, που με άφησε στην μέση η που χανω το κινητο μουυυ(!!) Πετάγομαι εξω απο την μπανιερα τυλίγω γρηγορα μια πετσετα και ψάχνω το πιστολάκι να στεγνώσω την μπαταρία (ελληνικές πατέντες). Αργά η γρήγορα καταλαβαίνω οτι το πιστολάκι μου βρίσκεται σε αλλο δωμάτιο, χωρίς δεύτερη σκέψη βγαινω ξυπόλητη στον διάδρομο και με την πετσέτα τρέχω προς το 526 αδίκως διοτι φθάνοντας εκει συνειδητοποιώ οτι τα κορίτσια ειναι στην πισινα, απογοητευμένη γυρίζω προς το δωμάτιο μου του οποίου ΝΑΙ, εχει κλείσει η πόρτα και επίσημα εχω μείνει απ έξω.
   Πιθανώς έχει έρθει η ώρα να κλάψω. Αποφασίζω όμως να λειτουργήσω πιό δραστικά,παιρνω την πετσέτα και την μπαταρία μου και παω προς το ασανσέρ, αφου δεν έχω άλλη επιλογή θα παω στην πισίνα να τις βρω. Δειλά δειλά εχουν μείνει τρεις οροφοι ακομα και καπου εκει ειναι το σημειο οπου χανω την αξιοπρέπεια μου καθώς ανοιγει η πορτα και γεμίζει το ασανσερ με ποδοσφαιριστες που διέμεναν στο ιδιο ξενοδοχείο και μαντεψτε που πηγαίνουν... ΣΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ... ανταλάσσουμε λοιπόν τα καθιερωμένα bonjour και τα υπολοιπα που έλεγαν μεταξύ τους αλλα ποτέ δεν θα τα μαθω,φθάνουμε στον 35ο. Βγαίνω τρεχάλα να τις βρω να παρω την κάρτα να εξαφανιστώ. Βγαίνω τρεχάλα να τις βρω να παρω την κάρτα να εξαφανιστώ.Ανοίγω την πόρτα και ναι... φιλοι μου υπαρχει και χειρότερο. ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΑΡΤΥ. Καπου εδω νιώθω σαν την Bridjet Jones ντυμένη κουνελάκι μόνο που εγω δεν ειμαι η Bridjet και δεν ειμαι καν ντυμένη. Μετα λύπης μου και αφου τα κοριτσια δεν ειναι εκει... γιατι εψαξα... τι νομίζατε τσαμπα πήγα? κατεβαινω παλι κατω στον 23ο (αυτή τη φορά με τις σκάλες) και λιγο πριν πάθω πνευμονία χωρις κινητό και αφου μου κοπηκε η χαρά στην μεση δεν μπορω να κανω αλλιώς απο το να περιμένω... Η μήπως οχι? αφου δεν πετυχε το τηλεφωνικό μηπως να ξαναπάω πανω να πετύχει το σκετο σεξ? -γέλια-


    Η μαγεία του τηλεφωνικού είναι η φαντασία σας, πόσες φορές στην ερώτηση τι φοράς δεν έχετε απαντήσει ενα μικροσκοπικό εσώρουχο ενώ στην πραγματικότητα φοράτε πυτζάμες με αρκουδάκια και λούτρινες παντόφλες..? πόσες φορές δεν έχετε αργήσει να απαντήσετε και ενώ η φαντασία των ανδρών οργιάζει στην άλλη γραμμή για το τι κάνετε, εσείς απλά τηγανίζατε αυγό ή μασουλάγατε πατατακια μακρυά απο το ακουστικό και τελικά απαντήσατε οτι τον σκέφτεστε..? για να μην σχολιάσω το ενδεχόμενο να παιζετε παράλληλα μπιρίμπα με τις φίλες σας.. άπειρες... Τι συμβαίνει όμως όταν δεν έχεις όρεξη αλλά πρέπει να κάνεις το χατίρι στον αγαπημένο σου..? εκεί έρχεται το γνωστό λίμα - περιοδικό - καφές... δεν θέλω να υπονοήσω κάτι για την νοημοσύνη των ανδρών, το λέω ευθέως... τη στιγμή εκείνη φωνάζοντας jeronimoo κανει βουτιά στα τάρταρα.. τι να μιλάς εσύ, τι η κολλητή σου είναι ένα και το αυτό... Ήθελα να ήξερα όταν σε παίρνουν το βράδυ τηλέφωνο, είσαι μόνη σπίτι και σε ρωτάνε τι φοράς, το πιστεύουν οτι μπορεί να φοράς πρόστυχα μαύρα εσώρουχα..? και θέλουν και περιγραφή... θα είσαι τυχερή άμα έχεις ανοιχτή τη τηλεόραση και βάλεις για λίγο το κανάλι xxx για έμπνευση αλλιώς προσπάθησε να θυμηθείς τη τελευταία φορά που τα φόρεσες πραγματικά... σε αυτό το σημείο, αγόρια μου θα σας απογοητεύσω... όλα αυτά τα φοράμε σπάνια... δε φοράμε ποτέ ψηλοτάκουνα για να βάλουμε μπουγάδα... και δε κυκλοφορούμε ποτέ γυμνές εκτός μπάνιου... Και ο ήχος που ακούτε... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΝΗΤΗΣ... έτυχε να φτιάχνουμε φραπέ ...(!)

     Λίγο μετά τις 12 π.μ ειναι το σημείο στην τηλεόραση που βαριέσαι να βλέπεις ολες αυτές τις ημίγυμνες Ούρσουλες να τριβονται. Εχουν γεμίσει τα κανάλια με τηλεμάρκετινκ και κακογδυμένες γυναίκες που αισθάνονται μοναξιά και σε παρακαλούν να τους κάνεις παρέα. "Κάλεσε τώρα και εσύ και μπές στην παρέα τους άνδρες και γυναίκες σε περιμένουν να μιλήσεις μαζί τους.."

    Κάπου εδώ μετα απο ενδελεχή ερεύνα και με την βοήθεια του συνεργάτη μου Lolo χωρις να θέλω να σας απογοητέυσω θα σας εξηγησω πως ακριβώς δουλευει η ¨ούρσουλα¨. Αρχικα πιανει δουλειά στην ώρα της σαν καλή υπάλληλος, φορώντας τζιν, πουλόβερ και το μαλλί μπανάνα. Έπειτα χτυπαει τον φραπέ της, ανοιγει το περιοδικο φοράει τα ακουστικά νιώθει μοναξιά και σας περιμένει. Το τηλέφωνο χρεώνεται περίπου 1,97' ευρώ το λεπτό ενώ το μύνημα 0.10' ανα επτά λέξεις.. μεγάλη bizna(!) Κάπως ετσι συνεχίζεται το 8ωρο της Ούρσουλας μέχρι την στιγμή που αλλάζει βάρδια με την Σούζη (βλ:http://www.youtube.com/watch?v=SdWXnbanrHk) και άν δεν έχει τελειώσει.. -οχι την δουλειά της- ο πελάτης, της εξηγεί με λεπτομέριες που τον έχει αφήσει για να τον αναλάβει η επόμενη με τραγελαφικό διάλογο του στυλ.. -που τον εχεις αφήσει? -στην κουζίνα με κατεβασμένα παντελόνια, τελειωνέ τον. Δεν θέλω να τους μειώσω την δουλειά αλλα αυτη ειναι η αλήθεια, και το χειρότερο ειναι καθημερινές γυναίκες, μπορει να ειναι ακόμα και η γειτονισσά σας (οχι η κόρη της, η ίδια....!)
 
     Παρ ολα αυτα που προανέφερα το τηλεφωνικό σέξ -οχι φυσικά το 090- ειναι ευχάριστο για όλους και δεν θα βγει απο την μόδα ποτέ όσο έχουμε ορμόνες... και αυπνίες. Συμφέρει οικονομικά -3 ευρω τα προφυλακτικά ειναι δυσβάσταχτο- σου εξάπτει την φαντασία, βοηθάει τον στρατιώτη να περάσει ευχάριστα την ώρα του στην σκοπία και το κυριότερο κρατάει σχέσεις εξ αποστάσεως. Οπότε φίλοι μου Keep Calling....

   Υ.Γ Πολυαγαπημένοι μου άντρες, σταματηστε να καλείτε στα 090 και να χρεώνεστε τσάμπα, στην αλλη γραμμή σίγουρα δεν ειναι η Ντόροθυ με τις ζαρτιέρες της που φαντάζεστε. Αν είστε τυχερός ειναι τουλάχιστον η μητέρα της Ντόροθυ, αν οχι....... Ο θείος της (!)

7 σχόλια:

  1. Υ.Γ Πολυαγαπημένοι μου άντρες, σταματηστε να καλείτε στα 090 και να χρεώνεστε τσάμπα, στην αλλη γραμμή σίγουρα δεν ειναι η Ντόροθυ με τις ζαρτιέρες της που φαντάζεστε. Αν είστε τυχερός ειναι τουλάχιστον η μητέρα της Ντόροθυ, αν οχι....... Ο θείος της (!)---> χαχαχα πες μου εναν αντρα που δεν το εχει κανει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. XAAAXAX AGAPHMENE MOU OUPS :p PROFANWS KAI OLOI THA TO EXOUN KANEI GIA AUTO APOFASISA NA TOUS XALASW THN FANTASIWSH.... (!)KAI NA TOUS GLITWSW APO YPSILOUS LOGARIASMOUS


    P.S MIN BLEPEIS TOSO ARNHTIKA TON THEIO THS DOROTHY BOREI NA EINAI PIO SEXY XAXAXAX

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οσο αστειο ειναι το τηλεφωνικο σεξ αλλο τοσο αστειο ειναι και η εξελιξη του,το cyber sex.
    Ειναι αυτο που λεω...αμα δε γαμάς,γάματα.
    (ελπιζω να μην με κοψει η λογοκρισια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Glyke mou Panthira eidika se ayto to blog den yparxei logokrisia ean dn einai prosvlhtiki.Peran toutou to cyber einai ena megaaaalo kefalaio kai thelei diko tou arthro..opote anameneis!~;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αναμενο Loulou,οπως και καθε αναρτηση σου.Η γραφη σου ειναι αξιοπροσεκτη για γυναικα:)Σε προσθεσα στα ιστολογια μου για να σε παιρνω ειδηση:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αργησα να το δω το σχολιο αλλα σε ευχαριστω πολυ,μπορεις να απολαυσεις και τις υπόλοιπες αναρτησεις μου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή