Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕΞΙ



   Μπορεί να υποστηρίζεις οτι όλες ήμαστε ίδιες. Στην ουσία όμως εσύ εισαι αυτός που επιλέγει ξανά και ξανά το ίδιο μοτίβο γυναίκας με  κοινά στοιχεία στην προσωπικότητά τους. Είναι εύκολο να το διαπιστώσεις φέρνοντας στο νου σου τις τελευταίες γυναικες που κατα καιρούς π... ε συγνώμη που κατά καιρούς σου τράβηξαν το ενδιαφέρον. Η ανθρωπολόγος Helen Fisher ειδική στα θέματα σχέσεων, όπως εγώ ενα πράγμα, επιβεβαιώνει οτι: "Συνήθως επιλέγουμε άτομα με πανομοιότυπο χαρακτήρα και οικεία προσωπικότητα, με τα οποία μπορούμε να επικοινωνήσουμε." Αυτό δεν ειναι μόνο βαρετό είναι πάρα πολύ ΒΑΡΕΤΟ και ενδέχεται να μείνει στάσιμη η σεξολίστα σου αν πηδάς κλώνους.. Δέν με πιστεύεις..? Εντόπισε τα γνώριμα χαρακτηριστικά που σου αρέσουν στους έξι τύπους γυναίκας και βρές τι χάνεις επιλέγοντας κάθε φορά τον ίδιο.


Νο 1.  "Η Κυρία Τελειομανής" (ΑΝΟΡΓΑΣΜΙΚΗ)

  Τα δυνατά σημεία της: 19,9 ο βαθμός απολυτηρίου, μιλά αγγλικά, γαλλικά και κινέζικα, είναι εθελόντρια στους παραολυμπιακούς πήρε το πτυχίο της με 9,5 με σπουδαία επαγγελματική πορεία και στον ελευθερο της χρόνο κάνει μπαλέτο. Ειναι η γυναίκα που νιώθεις δέος δίπλα της και δεν πολυ μιλάς μην πετάξεις κανα βατράχι. Όσο περίεργο και να σου φαίνεται όμως ενα δυναμικό αρσενικό δεν ταιριάζει σε αυτόν τον τύπο γυναίκας, ο ιδανικός σύντροφος ειναι πιθανώς ενας δάσκαλος ή ενας επιστήμονας της γενετικής. Σου επισημαίνω οτι αν δεν σου αρέσουν τα παιχνίδια δύναμης ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να ασχοληθεί μαζι σου ποτέ... "πάρε σκάκι και έλα βράδυ".
    Εχει πολλα κοινά με τον άντρα ηγέτη αλλα η μεταξύ τους σχέσεις θα ειναι κάπως αρνητικά εντονες αν καταφέρουν να συναντηθουν ποτε απο τις υποχρεώσεις που τρέχουν. Συνήθως απο αυτόν το τύπο γυναίκας γοητεύονται οι μαλθακοί αντρες.

  Ο τύπος της στο κρεβάτι έχει δυνατότητες και χάρη στην τελειομανία της δεν θα σε αφήσει ποτε απογοητευμενο στο τελείωμα(!) Αυτή η γυναίκα νευριάζει ώς εξης, σου θυμίζει ποια είναι ποσο ποταπός εισαι μπροστά της, και πετάει και κανα γαλλικό απο τότε που σπούδαζε στο εξωτερικο για να μην καταλάβεις τιποτα και να ανεβάσει και το επίπεδο. Αν λοιπόν καταφέρεις να την απελευθερώσεις απο τους φραγμούς της επιστήμης και απο τα τραγικά γκρί ταγιεράκια με τα αντισεξουαλικά 6ποντα τακούνια της αεροσυνοδου που σου θυμίζουν τι χρωστάς στην εφορία.. τότε θα καταφέρεις να δεις τα καταπιεσμένα απο την εφηβεία ζωώδη ενστικτα της (!)



Νο 2. "Η Ms FITNESS" (ΨΙΛΟ ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΑ)


  Τα δυνατά της σημεία είναι η λαμπερή της επιδερμίδα, το παραφουσκωμένο προφανώς οχι φυσικο στήθος και τα χέρια της που μυρίζουν έλαια το βράδυ απο το μασάζ που σου κάνει για να ξεβουλώσει τα τσάκρα σου -ειναι η γυναίκα που δεν ζεί σε αυτόν τον κόσμο. Το πιθανότερο είναι να μην την δείς ποτέ να νευριάζει η να ξεσπάει και να υποκλιθείς στην ηρεμία της. Αυτές οι γυναίκες ενδιαφέρονται κυρίως για άντρες της ιδίας φυσικής καταστασης, οπότε αν έχεις κωλαράκι πέτρα και στομάχι φασόλι είσαι έτοιμος να την κερδίσεις και αυτήν και τους γυμνασμένους γλουτους της.

   Ο τύπος της στο κρεβάτι γνωρίζει το cama sutra - να το λέει όχι να το κάνει. Μην της πεις ποτέ "Είσαι για ένα γρήγορο παιδαρε" γιατί το πιθανότερο ειναι να δοκιμάσεις το δεξί κροσε της και δεν θες σε διαβεβαιώ. Αν λοιπόν δεν βαριέσαι την ιεροτελεστία του δινω σωμα και ψυχη, ανοιγω το cama sutra και δοκιμαζω ολες τις στασεις σαν να φτιάχνω ντολμαδάκια μια στο βιβλιο μια στο κρεβάτι, είσαι έτοιμος φεύγοντας να μουγκρίσεις απο τις πολλες σαλατες και να αντέξεις τα νέυρα της σε περιπτωση που πάρει 387 γραμμαρια... Είναι ο τύπος σου. Θα μετράτε μαζι κοιλιακους...


Νο 3. "Η ΜΟΙΡΑΙΑ" (ΣΕΞΟΥΑΛΑ)


    Τα δυνατά της σημεία ειναι η εγκεφαλική ικανότητα της να επικεντρώνει ολα τα βλέμματα πανω της. Ειναι ο τύπος της γυναίκας που θέλει κάθε αντρας να έχει και αν την έχει κανείς δεν μπορεί να την κρατήσει για πολύ κοντά του. Δεν σε χαλασε καθόλου να κυκλοφορείς έστω και για λίγο με μια γυναίκα που ξεχειλίζει θηλυκότητα. Πρόκειται για μια γυναίκα πιθανώς με οχι τέλειες καμπύλες και καθόλου "φθηνό" ντύσιμό αλλα με μια μαγεία στην μυρωδιά της. Ειναι αυθόρμητη και πολύ σέξυ. Μυρίζει chanel No 5 και το περπατημα της προκαλέι τρυκιμίες στα πεζοδρόμια. Ειναι η επιτομή της γυναικέιας αποπλάνησης και προκαλέι την αφόρητη ζήλεια οχι μονο την δικιά σου αλλα και των υπολοιπων γυναικων σε ακτίνα 200 μέτρων.

 Ο τύπος της στο κρεβάτι ειναι όπως και το μυαλό της κάθε φορα πιο εξελιγμένος. Θέλει πάντα να ειναι απεριόριστα σέξυ και δεν την σταματάει τιποτα, συνίθως ειναι πολύ περιποιημένη και διαβασμένη, αν λοιπόν εχεις αδυναμία σε ακριβά σεξυ εσώρουχα ετοιμασου να τα απολάυσεις.
Πρόσεξε γιατι αυτή η γυναίκα χρειάζεται άντρα πολλών κυβικών αυτοπεποιθησης. Είναι δεδομένο οτι απολαμβάνει να προσελκυει τα βλέματα αν και ορισμένες φορές γίνεται εν αγνοία της. Αν λοιπόν εισαι και εσύ ανεξάρτητος δεν σε αγγίζουν οι φιλοδοξίες ή η ματαιδοξία της, εισαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις τα νέυρα της τα οποία δεν ειναι και οτι καλύτερο καθως αυτη η γυναικα δεν ειναι πληθωρική μονο εξωτερικα αλλά και εσωτερικα και μπορείς να την κάνεις να νιώθει βασιλισσα σου τοτε ειναι ο ιδανικός σου τύπος.


Νο 4. "Η ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΑ" (Η ΧΙΠΙΣΑ)

    Τα δυνατά της σημεία είναι οτι είναι κάτι σαν κινούμενη ντουλάπα και σαν κινούμενο αθηνόραμα. Χρυσός οδηγός με ότι συμβαίνει στην πόλη τώρα και γνώστης των ποιο alternative bars στο κεντρο της Αθήνας. Ξέρει ανα πάσα στιγμή ποιος παίζει που ενώ δεν της ξεφευγει συναυλία με ελευθερη είσοδο. Εχει δικό της τύπο και κερδίζει την εντυπωσεις όπως και Η Μοιραία με την διαφορα οτι αυτή ειναι πιό προσιτή. Στον άντρα την ενδιαφέρει η κουλτουρα και το πνευματικό επιπεδο ενω το ιδανικό ραντεβου περιέχει μπυρα και κιθάρα στο θησείο και δώρο χειροποίητα σκουλαρίκια απο πλανόδιο καλλιτέχνη. Ετσι δικαιολογεί οτι τα φτιάχνει με σπασίκλες βρωμιάριδες διανοουμενους. Ειναι η ιδανική γυναίκα για τον αντρα που διψα (και πεινά μην σου πω) για μουσική, τέχνες και δεν έχει μία -ειναι άποψη στους κουλτουριαριδες. Θα σου συνιστούσα να την αποφύγεις σε περίπτωση που φοράς στενα jeans,  πινεις μοχίτο στο pere ubu και βαριέσαι αφόρητα τις πορείες -αλλωστε θα σε σουτάρει και αυτή γρηγορα, βρωμάει ο κόσμος απο διανοουμενα γκομενακια με ράστα για να διαλέξει. Η κουλτουριάρα απαιτει να γνωρίζεις οτι αλλο ο Βασίλης και αλλο ο Θανάσης Παπακωσταντινου.Το καλό ειναι οτι ο τύπος της στο κρεβάτι ειναι βρώμικος..(!) το κακό ειναι οτι δεν ειναι βρώμικος μονο στο κρεβάτι αλλα σε όλο το σπίτι οπότε αν δεν φοβάσαι μια πιθανη συγκατοικο με κεραίες (Τερέζα) και είστε ετοιμος να κανετε σέξ ακούγοντας Μάλαμα ειναι η ιδανική σύντροφος.


Νο 5. "Η ΝΟΙΚΟΚΥΡΑ" (ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ)


    Τα δυνατά της σημεία ειναι τα εφηβικά της όνειρα για μία σωστη οικογένεια και η ικανοτητα της στην μεσογειακή μαγειρική. Αυτη η γυναίκα απο μικρη ονειρευόταν ενα μικρό σπιτι στο λιβάδι, την Lora να τρέχει με τον σκυλο, τον John να κόβει ξύλα και αυτη να βγάζει απο τον φουρνο την ζεστη πίτα (ανατριχιαστικο). Ο ιδανικος σύντροφος για αυτη την γυναίκα ειναι ή αυτος που εχει μεγαλωσει σε αυστηρά πατριαρχική οικογένεια, εκπαιδευμένος να την λατρέυει πάντα γιατι ειναι η μητέρα των παιδιών του και η συνέχεια της μητερας του (όσο παει γινεται και πιο ανατριχιαστικό) ή αυτός οπου μεγάλωσε με καταλυπα απο διαλυμένο σπίτι και ψάχνει απεγνωσμένα να δημιουργήσει την οικογένεια που ποτε δεν ειχε. Πρόσεξε όμως οταν αυτη η γυναίκα λέει οτι θέλει να μεγαλώσει τα παιδιά της εννοει ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ. Και οσο ιδανικό και να σου ακούγεται τώρα δεν θα ειναι το ιδιο οταν θα σε πνίγουν τα χρέη και το δικό της αγχος θα ειναι γιατι κάικε ο ντολμας. Ο τύπος της στο κρεβάτι στην αρχή ειναι ενθουσιώδης ανυπομονη και έτοιμη να ικανοποιήσει ολες τις επιθυμίες του Αντρός της μεχρι ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΓΓΥΟΣ. Τοτε ειναι το σημείο που σταδιακα μειώνεται το ενδιαφέρον της για το σεξ αφου κάλυψε την αναγκη της να γίνει μανα και το σημείο που πηδας την γραμματέα, λογιστρια, καθαρίστρια και οτι αλλο θυληκό κινείται στον κύκλο σου. Συνοψίζοντας λοιπόν αν γουστάρεις να δουλεύεις σαν Μ@λ@κ@ς για μία τεμπέλα που μεγαλωνει τον κώλο της σπίτι και το αγχος της είναι τι θα φάτε σήμερα και αν έχεις ωραία γκομενάκια στην δουλειά σου τοτε ειναι η ιδανικη σύντροφος για σενα.



Νο 6. "Η ΟΙΚΕΙΑ" (ΧΑΖΟΓΚΟΜΕΝΑ)


 Τα δυνατά της σημεία ειναι οτι παρακολουθεί εντατικά yoga για να γνωρίσει εις βάθος τον εαυτο της (μαλακίες.. το κανει και η Λένα και πάνε μαζί για χαβαλέ) και οτι τα φορεματα της ειναι σαν τις ζώνες σου. Το σέξ μαζί της αναπλήρώνει κάθε κενό (αερους) ομορφιάς. Για τον Strauss αυτός ο τύπος γυναίκας φιλάει καλύτερα απο όλες, έντονα και συναισθηματικα. Ειναι η κατάλληλη συντροφος για ανεξάρτητους αντρες (βλεπε συντροφο νοικοκυρα) μονο που αυτη δεν θα κατσει σπιτι, θα πάει με την Λένα και την Τζίνα για μανικιούρ. Συμβουλή μου ειναι οτι όλοι οι αντρες κάποια στιγμή πρέπει να κάνουν σχέση μαζί της αφου συνήθως δυσκολευονται να εκφράσουν τα αισθήματά τους και αυτο το απροστάτευτο γυναικάκι θα τους βοηθήσει να ανοιχτουν. Στην αρχή νιωθείς υπέροχα μαζί της, αναγνωρίζει τα συναισθηματα σου και ξέρει να σου φερθει ανάλογα. Μονο που δεν ανοιγει το στομα της να μιλήσει -λεγόμενη και γλάστρα. Αν λοιπόν σου αρέσει να μιλας και να αναλυεις τα πάντα -μόνος σου γιατι μην περιμένεις να συμετάσχει το ψεύτικο νύχι που κάηκε στο solarium- ισως βρήκες την κατάλληλη σύντροφο. Ο τύπος της στο κρεβάτι ειναι ουδέτερος συνήθως θα την δείς ανάσκελα,ειναι όμως διατεθημένη να κάτσει όπως την βάλεις..(!) Αν λοιπόν εισαι έτοιμος για μια ρόζ κρεβατοκαμαρα, θερμαινόμενο καπάκι λεκάνης και ατελείωτες συζητησεις με τον εαυτο σου και την "γαρδένια σου" τοτε βίον ανθόσπαρτον.



    Κάπως έτσι και αφόυ φτάσαμε στο τέλος της παράνοιας, θα σας αποκαλύψω μια έρευνα που έγινε σε 774 γυναίκες παγκοσμίος και αποκάλυψαν τον συνδιασμό που τις σπρώχνει να γίνουν ο συνοδηγός σας.

3/10 tattoo και HARLEY (δεν ήταν ελληνίδες σίγουρα)
8/10 jean και SUBARU
7/10 κασμιρένιο πουλόβερ και ΜΕRCEDES
6/10 jacket και LEXUS
2/10 χρυσή καδένα και FERRARI (μπορει και να ήταν ελληνίδες)
4/10 i pod και οικολογικό PRIUS
7/10 γυαλιά OAKLEY και HUMMER
9/10 ατσαλάκωτο πουκάμισο και BMW (ηταν σίγουρα ελληνίδες)
5/10 κολλεγιακό και AUDI R8
3/10 πετσινο look και PORSCHE
2/10 casual look και λιμουζίνα
8/10 φλίς ζακετάκι και wrangler (εγώ διάλεξα!)

    Πλέον γνωρίζεις τους έξι βασικούς τύπους γυναικών, αν νιώθεις οτι τις περισότερες φορές σε προσελκύει ο ίδιος τύπος σπάσε το καλόυπι και γνωρίσε καλύτερα τον εαυτο σου αναζητώντας άλλα χαρακτηριστικά σε νεο target group.. Οσον αφορά τις γυναίκες πάρτε δραστικά μέτρα κρατήστε απο τον κάθε τυπο καποια χαρακτηριστικα που σας εκφράζουν και γίνετε εσείς μια κατηγορία μονη σας...(!)


P.S Για να έχεις γκόμενα, πρέπει να έχεις και bmw είπε ο λαός ...(!)
Εγώ βολεύομαι με μια Alfa Romeo ...(!)

5 σχόλια:

  1. Γαμάτο! Μπορώ να πω ότι ανήκω στην κατηγορία της 'φιτνες'. Μόνο που εμένα η κοιλιακοί μου παραπέμπουν περισσότερο σε γίγαντα παρά σε φασόλι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολυαγαπημένη μου Λάκι,μετά απο ενα gallop στο διαδίκτυο σου προτείνω να καθαρίσεις ενα ωραιότατο ράφι δίπλα στο δικό μου γιατι οι περισσότεροι αντρες επέλεξαν το εξι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολυ καλή ανάρτηση. Με έβαλε σε σκέψεις η επιλογή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή