Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

RELATIONSHIT









      Εχει ο καιρος γυρίσματα,απορώ αν αισθάνεσαι τύψεις,δυόμιση και εγω περιμένω,γιατι δεν έρχεσαι ποτε οταν σε θέλω και μαλακίες τούμπανα.1ΟΝ ο καιρός δεν εχει γυρίσματα η ψυχολογία μας έχει 2ον ουτε εσυ θα είχες αν ειχες βρει καινουριο γκομενάκι ,3ον πεσε κοιμησου γιατι δεν προκειται να ρθει οσο μένεις ξυπνιος ,4ον και τελευταίον δεν ερχεται προφανως γιατι εσυ τον θέλεις συνέχεια και αυτός ποτέ. Σε  ΧΩ    ΡΙ    ΣΕ    -παρτο απόφαση πηρε τα μπογαλακια του και πηγε σε αλλη παραλια ,σε εκλασε ,δεν σε σκευτεται και δεν κλαιει στη γωνια ενως κωλόμπαρου και προπάντων....ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΑ ΜΕΘΥΣΜΕΝΑ ΣΟΥ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΣΤΙΣ 5¨00 ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ πως αλλιως να στο πω (δεχομαι προτασεις).


     Ετσι και ξανακούσω άνθρωπο να κλαίει τους χωρισμούς του πανω απο 1 μήνα θα φροντισω να φαει σκατα επειγοντως.Και για όνομα τόσες ομάδες απεξάρτησης υπάρχουν καντε και μια για χωρισμένους γιατι ειναι κρίμα να γνωρίζεις εναν αντρα στο πρωτο ποτο να σε φλερταρει και στο δευτερο να κλαιει την πρωην του -και να πεις οτι πεθανε να πεις να τον παρηγορησεις να πας και ακριβα λουλουδια να εισαι μια Κιουρια-αλλα αμα ζει και ειδικα καπου εκει κοντα με καποιον αλλο το πιθανοτερο ραντεβου που θα κλεισετε ειναι καπου κατω απο το σπιτι της που την στηνει ολη μερα να την δει να απλωνει μπουγαδα με το βραχιολακι που της ειχε χαρισει στην ελαφονησο το 1900 προ Χριστου και αλλες μανιαμουνιστικες παπαριες.





   Και καπως ετσι γινεται η αλλαγη ρολου..ο αντρας περναει στο πιο(γυναικειο) τρυφερο και ρομαντικο σταδιο του χωρισμου τοτε θυμαται να εκτιμησει τα αρκουδακια τα τσιμπιδακια στο μπανιο το στρινκγ στα δικα του εσωρουχα το καθαρο σπιτι, το οτι παντα παραπατουσες με τα τακουνια και επρεπε να σε κραταει  ,την οργανωμένη βιβλιοθήκη του, την γωνια στον καναπε που καθόσουν το δυνατο σου γελιο που τον νευριαζε αλλα τωρα το ακουει σαν υμνο και τα μαλλια σου που πεταγαν σαν τον sonic οταν ξυπναγες σε σχέση με το εξτενσιον που ξυπναει τωρα κλπ... καπου εδώ αναβει τσιγαρο βαζει μουσικη παιρνει τηλεφωνο τον κολητο του δυο τρια γκομενάκια και πανε caramela να τα σπάσουν..μηηη μας πουνε και μαλακες εχουμε και ενα πουλινα θρεψουμε..
Σε αντίθεση με την γυναικα που η τεστοστερονη της εχει χτυπήσει κόκινο συχνάζει σε κωλόμπαρα με τις γεροντοκορες φιλες της καπνίζει με το τσιγάρο στο πλάι ο καλυτερος της φιλος ειναι το haig και εχει να βαλει στρινγκ....-απο τοτε που την θυμάσαι-Εκει ειναι η στιγμή που θυμαται ποσο ασχημα φεροσουν ποσο καταπιεστικός ήσουν ποσα σκατα διαβασε οταν μπήκε καταλάθως στο facebook σου και ποσο ασχημα ειχε νιώσει ότας της είπες οτι έχεις γκόμενα μετα απο 1 μήνα γνωριμίας-αντιθέτως με τον αντρα όμως παρα την εκριση τεστοστερόνης και αφου εχει φασωσει τον μπαρμαν-  καταλήγει με δακρυ κορόμηλο -και θολο απο το πιωμα- να σε παρει τηλεφωνο και να σε ρωτησει....

  -ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?
  4 ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?
  ΤΙ ΚΑΝΩ?
  ΑΠΛΩΝΩ ΤΡΑΧΑΝΑ.

Πες κυρα μου σαγαπαω γυρνα πισω θα πεθανω εχω αρχισει και τα χανω αφου ξεφτιλίστικες και πηρες πεστο το γαμημένο . (fail ατακες σε μεταμεσονυχτιο τηλεφωνημα -ειμαι μεθυσμενη δε μπορω να παω σπιτι να ερθω εκει? {πουτσα θες το καταλαβαμε} -ειμαι εγγυος {ειμαι απελπισμένη} -ειμαι εγγυος απο το καινουριο μου αγορι {ειμαι πολυ απελπισμενη και δεν εχω καινουριο αγορι } -να χαιρεσαι την καινουρια σου γκομενα  {flas back Kα'ι'λας λουστραρει στην ομόνοια ιδιοι ειστε} και το χειροτερο ΟΛΩΝ αναπαντητη και μόλις παρει πίσω -ΑΧ συγνώμη..καταλάθος. WTF Καταλάθος βρέθηκε το δαχτυλο σου στο ονομα μου χτυπησε μια φορα και περίμενες απο πάνω ? {εκει χρειάζεσαι απαντηση του στυλ οκ απλως κοιμομασταν με την κοπελα μου και τρομαξα**** } χαχαχαχχαχαχαχαχαχα ΠΙΤΑΑΑΑΑΑ !!!!!!!!!!!




  Οχι εντάξει εχω κλαφτει και εγώ σε κωλομπαρα με το τσιγαρο στο πλαι το βρακι με τον mickey και τη βροχα να επεφτε ραι θρου !!!
Αλλα στους κολητους μου που εχουν omerta -για αυτο ειναι και κολητοι -Και για να μην με λετε αναίσθητη σας λέω οτι έχω ζήσει και εγω το χτύπημα της πρώην σε νοκ αουτ -Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΟΥ ΕΡΩΤΑΣ ΜΥΡΙΣΕ ΤΟ ΦΑΝΕΛΑΚΙ ΤΗΣ ΠΡΗΩΝ ΤΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ -οκ ζώ !!Με παραπλευρες απώλειες βεβαια του στυλ ακόμα και η λέξη "πρώην" μου προκαλει εμετό υπερενταση τρεμουν τα χερια μου και χρήζω valium αλλα ολα στο προγραμμα ειναι.




  Ο κολητος μου λεει οτι συμβαινουν και στα καλυτερα παιδια και ειναι κολητός μου γιατι...ειναι 30 χρονών και δεν έχει κλάψει ουτε 1- ΟΥΤΕ 1 φορα για καμια πρώην του-δεν εχει φερει ποτε σε δυσκολη θεση καμια γυναίκα δεν εχει γινει ποτε φορτικός και κυρίως ποτε δεν εδωσε την ευχαριστηση σε καμια    -χωριστε-σκουπίστε-στελειωσατε  {απλα ο τέλειος αντρας..για τις επομενες γιατι οι πρωην του δεν νομιζω να χάρηκαν πολυ.}



 Τωρα που είπα χάρηκαν πολύ ,τελικά το ξέρατε οτι υπάρχουν δυο υποκατηγορίες βλαμένων στον κόσμο μας που μας περνουν τις θεσεις στο λεωφορειο .
Ειναι αυτοι που αρεσκονται να τους κυνηγαει ο πρωην και κανουν τα παντα για αυτο μπας και ανεβασουν την αυτοπεποιθηση τους που ειναι στα ταρταρα επειδη δεν εχουν βρει ακομα αλλο μαλακα να τους ανεχεται και ειναι και αυτοι οι γνωστοι ως "κλαιει οι μανα μου στο μνημα" που γουστάρουν να κλαινε τον πρωην για χρόνια να ζουν με φαντασματα να μυρίζουν φανελακια (γκουχου γκουχου) και να πιστεύουν ακομα οτι η πρώτη αγάπη ειναι και η παντοτινη.{ΜΟΝΟ Η ΙΟΝ ΜΕΤΡΑΕΙ} .
Κατα μια εννοια το πιστευω και εγω βεβαια αυτο αλλα με αλλη εννοια η πρωτη φορα ναι,αλλα καθε φορα πρωτη φορα !!!!



 Ανακεφαλαιονωντας να σας πω οτι πρεπει να  ΤΟΥΣ ΓΡΑΨΕΤΕ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΑΣ  οποιος εφυγε εφυγε οποιος εμεινε εμεινε μαθε να δουλευεις με οτι εχεις,παρε τους φίλους σου πηγαινε σπαστα πηγαινε ταξιδι ,φλερταρε με καυτους αντρες/γυναικες {ο καθενας οπως την βρίσκει} κανε και ενα φορματ στο pc να χασεις της φωτογραφιες και εισαι κομπλε,ουτε σεξ με οποια να ναι απο αντίδραση ουτε κλαμα ουτε σαπιο συκωτι ουτε ψευτικο in a relationship {ξερω τι μουχριτσες ειστε}.




    Και αν ο πόνος ειναι βαρυς θα μου πειτε... καντε του δίαιτα ,σε κερατωσε ? -τελεια τωρα μπορεις να τον λες μαλακα χωρις τυψεις , σε κερατωσε με την φίλη σου ? -ακομα ποιο τελεια σπαστου το σπιτι και φυγε χαμογελωντας, -γυρισε στην πρωην του? -υπεροχα αν υποθεσουμε οτι γυρναει στις πρωην περιμενε τον με τον πλαστη σε λιγο καιρο, -απλα σε βαρεθηκε και εφυγε? -ΕΞΟΧΑ ,δυο τινα υπάρχουν η όντως ειχες γίνει βαρετη οποτε καιρος να γινεις οπως ήσουν η καταλήγουμε στο ιδιο συμπέρασμα που μας βολεύει, οτι δηλαδη...Ειναι μαλάκας.

Τωρα αν σας παρατησε για τον σεξυ γειτονα δεν μπορω να βοηθησω...προτεινετε του διακριτικα το στραπον ωσ λυση επανασύνδεσης.


   Οπως λενε και οι παλιοι μια σχεση για να χαλασει φταινει ολοι και οι δυο και ο τρίτος και η μανα της και οποιος ανακατευεται με τα πιτουρα.Η καλυτερη λυση ειναι να τον κλάψεις με συνοπτικές διαδικασιες και μετα χτυπα μια χήνα και ολοι οι αντρες για την Λου ή την LouLou .Aλλωστε ποιος ανθρωπος θελει να κραταει καποιον με το ζορι,και στην τελικη που ξερεις οτι αυτος ηταν ο καταλληλος για σενα ισως να τον επελεξες με λαθος κριτηρια,κανε μια αναδρομη και θυμησου ποσα αρνητικα ειδες απο την αρχη και τα προσπερασες...μηπως ηταν η λογική καταληξη που είχε αργήσει κιόλας? Η τέλεια σχέση δεν εχει τσακωμους ζήλιες χωρισμους κερατα και δεν υπαρχει **



P.S Να κοιτας εκει που θες να πας  αλλιως θα πας εκει που κοιτάς.
(και λυπηθητε με μην κανετε τατουαζ με το ονοματα τον συντροφων σας δεν σας φταινε σε τιποτα οι επομενοι )